pondělí 10. listopadu 2014

Stále žiju... tak nějak...

Vlastně se celkem stydím sem chodit. Nemám omluvu. Asi to patří k tomu, kdo jsem, a občas ten člověk není někdo, na koho můžu být hrdá. Inu, s tím se dá žít. Bez čeho se ale nedá žít, to jsou světy plné fantasie, kouzel a té magie nejmocnější - věrných přátel a ryzích emocí. Nevím, jestli a kdy budu pokračovat, nejspíš ano, ovšem nechci nic slibovat.
Ráda bych ovšem, kdybyste si našli chvilku promluvit, nebo mi vyhubovat, případně se zeptat na konec toho či onoho dílka v případě, že nebude pokračování. Zastihnete mě na FB profilu  (A ano, zapomínám přihlašovaccí údaje, pravidelně, a řeším občas potíže s technikou. Stále ta samá písnička, Pecka si holt umí vybrat, očividně si libuju v komplikovaném životě.Achjo).

Huláky spaluju, jen co je zahlídnu. A mám novou helmu, kdyby někoho napadaly blbosti s kotlíkama. Vaše stále-ještě-ne-tak-mrtvá Pecka :)

15 komentářů:

  1. dokončíš povídku Světlo ve stínech?prosííííím?

    OdpovědětVymazat
  2. Bude dalčí kapitola povídky světlo ve stínech?? je to opravdu úžasná povídka!

    OdpovědětVymazat
  3. byla bych moc ráda kdyby jsi dokončila povídku Světlo ve stínech. Ta povídka je moc úžasná a miluju pár Aro/Bella :D Tak doufám, že budeš mít brzo zase náladu napsaní... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Bylo by fajn kdyby bylo pokračování knihy mrtvých, je to užasná povídka a myslím že pokračování Horší než smrt, třeba druhá serie, by byla uplně boží. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, je hezké že dýcháš :-)nutit tě do něčeho co tě zrovna nebaví a nemáš inspiraci je v celku zbytečné. Kdysi jsem na tvé stánky chodíval v celku pravidelně(denně) a kontroloval jestli něco nepřibyde a teď už tak jednou do měsíce co kdyby náhodou. Naděje umírá poslední ;-) takže dýchej užívej si života a až dostaneš chuť dokonči nějakou povídečku ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musim len suhlasit. milujem par Aro/Bella a tiež sa teším na tie jednorazovky, ktoré si raz avizovala. tesim sa na tvoj navrat.

      Vymazat
  6. ahoj budeš pokračovat v povídce světlo ve stínech

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že si se zase objevila, už jsem začínala ztrácet naději. Byla bych moc vděčná, kdybys dokončila povídku Světlo ve stínech. Je naprosto úžasná!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Mam na teba otazocku na starej stranke si mala par rozpracovanych veci napriklad hp a dedictvi tuto poviedku uz asi neplanujes vskriesit ci? :D Dik za odpoved :))

    OdpovědětVymazat
  9. A co povídka Nikdo není ušetřen??? Tu máš v plánu dokončit??? Je totiž úplně úžasná!!! Prosíííííííííím!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem ráda, že se po tak dlouhé době objevila zpráva, že tu stále jsi a my máme naději na další tvoje kapitolky :) Klidně si počkám.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Pecko, nedávno se mi v hlavě vylíhla vzpomínka na jednu povídku a po delším pátrání jsem zjistila, že je to tvoje Dědictví. Nemám v plánu tě tady prosit o dokončení, protože chápu, že když to nejde, tak to nejde, ale já ani tu nedokončenou povídku nemůžu nikde najít! Prosím, vložila bys ji sem? Moc ráda bych si ji přečetla znovu. Díky - a měj se krásně!
    Nerla
    kvik.blbne.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Pecko, občas nakouknu a tiše doufám, že objevím stopy po dalších povídkách. Moc prosím a doufám, že dopíše Knihu mrtvých, k srdci mi přirostl i Harry s Doktorem:-) tak trochu nechápu tvé těkání do dalších fandomů, protože se tak rozrůstají nedopsané povídky, ale to je tvoje věc, tvůj čas a tvoje dobrá vůle, co dopíšeš a co ne. Přesto doufám, že povídky ze světa HP dopíšeš, byla by to škoda. Když si vybavím dokonalou Krev, případně Mystiky, žasnu opakovaně nad tvým talentem a fantazií. Kitti

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, ráda vidím že dýcháš, už jsem ani nedoufala :D. Mohla bych se zeptat jestli hodláš pokračovat v povídce Dědictví? Mám ji hrozně ráda ale už jsem se v podstatě vzdala naděje, takže mě můžeš jenom příjemně překvapit. Jinak hodně štěstí v dalším psaní pokud bude.

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Pecko. Budeš prosím pokračovat s povídkou Dědictví? Nebo je k přečtení někde jinde? Hrozně moc se mi líbí. Lída
    Merlin s Tebou.

    OdpovědětVymazat