sobota 16. ledna 2016

Merlin a všichni svatí...

Merlin a všichni svatí se mnou!

Huláky nepřijímám, přeposílám je Brumbálovi a ředitel z nich dělá vánoční ozdoby do sklepení. Jsou na takovém jasném červeném papíru, že by byla škoda je nevyužít.

Předpokládám, že omluva za dlouhou absenci je na místě. Omlouvám se za dlouhou absenci:) Nicméně! Když se ohlédnu zpět na celou svou překvapivě dlouhou kariéru psaní fanfiction, vidím, že podobné dlouhé odmlky jsou vlastně už něco jako trademark neodvratně patřící k mému jménu. Achjo. Slíbila bych, že se polepším, ale všichni víme, že nejspíš ne... :)

Moji milovaní čtenáři, máte úžasnou trpělivost, za kterou děkuji. Nezasloužím si ji.

Mám hrubě, velice hrubě, načrtnutých pár kapitol, takže se na ně můžete v následujících týdnech (ehm, tak nějak) těšit. Zároveň chci nabídnout malé vysvětlení toho, co se se mnou dělo v posledních pár měsících.

Došlo k menší (větší) rodinné pohromě, do jejíchž detailů nejsem schopná a ani ochotná zabíhat. Úspěšně končím půlku školy, jen přežít státnice a pak se mohu vesele těšit na další dva roky nervů. Neúspěšně pomýšlím na vlastní originální tvorbu, ale celkem váhám. Uvidíme no. FF je o tolik zábavnější, protože se mohu o vše prakticky hned podělit :)

Každopádně, spoustu citrónových bonbónů, Bertíkových fazolek a lembasu,
Vaše Pecka

20 komentářů:

  1. Tví věrní, ač monohokrát Ti již vyhrožujíce gumovými kotlíky, stále a nehledě na čas, Ti navždy zůstanou naklonění s trpělivostí nekonečnou jako bilanční suma Gringottové banky :D Tedy Ti přeji, drahá Pecko, nechť nás budeš zahrnovat svým dílem ještě na dlouhé časy...

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Pecko, to mám velikou radost, že budeš pokračovat v psaní. Ať se Ti dobře daří ve všech oblastech života. A hodně inspirace a skvělých nápadů při psaní. Merlin Ti pomáhej.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že vykládat o mém nadšení, by bylo na dlouho, a tak tedy jen dodám, vítej zpět a nikdy neodcházej. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tohle jsem nečekala a je to příjemné překvápko... Miluju z těch rozepsaný ten cross s Hannibalem, ostatně proto jsem si začala i Hannibala číst a koukat. Nicméně přidej cokoliv a budu ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
    Ehm.. tedy pardon, budu se krotit... Chci říct, že je super, že jsi zpět :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tralalaááá. Já se moc těším na pokračování Dědictví.Tenhle Harry se moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Pecko,bohužel neznám Tvůj starý web a tím pádem ani povídku Dědictví. Jen zde uvedené kapitoly.V komentářích jsem se dozvěděla, že na starém webu jsi měla zveřejněno více kapitol. Moc prosím, nemohla by jsi mi mailem poslat ty již hotové. Já jsem do ní úplně zamilovaná.
    Mail: tdaj@seznam.cz Vím, že otravuju, ale prosím prosím.
    Děkuju, Raa

    OdpovědětVymazat
  8. To je naprosto úžasný :D už jsem ani neočekávala,že ještě něco napíšeš... mám většinu tvých povídek přečtený i dvakrát. Rychle rychle piš ;)) Merlin Tě poháněj :D

    OdpovědětVymazat
  9. Říká se, že člověk nemá nikdy ztrácet naději, a je to pravda. :-D Moc se těším na další kapitoly :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné, jestli chceš slyšet můj tip, tak přidej Knihu mrtvých, prosííím :-) nebo aspoň nikdo není ušetřen :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Peckoooo! Najkrajší a najpotešujúcejší (existuje vôbec toto slovo?) návrat z mŕtvych :D Moc sa teším, že si za svojou tvorbou neurobila bodku a pokračuješ, či s menšími alebo väčšími pauzami.
    Držím ti palce pri zdolávaní štátnic, tiež ma to čaká, viem si predstaviť ten nátlak :)
    Dúfam, že si v pohode a rodina taky.
    Drž sa a nech sa ti darí!
    Budeme tu vždy pri tebe a podporovať ťa :)

    OdpovědětVymazat
  12. Prosím, piš dál.Čtení Tvých povídek stojí za to! Jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Pecko, do Tvé tvorby jsem se zamilovala teprve před pár dny, ale už v tom lítám až po uši... (Momentálně mám přečteno Horší než smrt a rozečteno Krev není voda). A snažně Tě prosím, jelikož věřím, že i Tvé další HP fanfikce jsou stejně DOKONALÉ), pokračuj ve psaní rozdělaných děl... Držím Ti moc palce, ať se vše daří, v osobním i pracovním i školním životě. Jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
  14. Pecko,Pecičko moje zlatá!!! Vítám tě mezi živými!!! Jsem ráda, že ses od světa fanfic neodvrátila úplně!!! (ehm... moc vykřičníků... promiň... jen mám radost)
    Píšeš úžasně a kdyby ses náhodnou chystala pokračovat v Dědictví, nezlobila bych se :D ale to je na tobě :)
    Do vlastní tvorby se klidně pusť... myslím, že bys to mohla publikovat i tady a tví věrní fanoušci by neváhali vyhmátnout sebemenší nedostatky, aby ti pomohli ve zlepšení tvého díla... a jsem si jistá, že by si ho i nadšeně koupili, až by se blýskalo na pultech :D :D

    OdpovědětVymazat
  15. Je skvělé, že jsi zpět. Moc se těším na tvé povídky anebo oznámka :) Chci se zeptat, budeš psát ještě nějaké povídky i na twilight téma?

    OdpovědětVymazat
  16. Kdyby tak už něco přibylo, to by bylo fakt skvělý.

    OdpovědětVymazat
  17. Stále nic, stále nic. Pro jistotu toho huláka posílám ( co kdyby to pomohlo) :-))
    A navrch hnis z dýmějových hlíz. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Mohla by jsi přidat kapitolky k Dědictví??? PROSÍM!!!

    OdpovědětVymazat